• fagyik
  • pasion-fruit-malna
  • ice3
  • vagyesgyumolcs fagylalt
  • fagylaltospult
  • fagylalt 1
  • sprint-csokolade
  • logo 2017 1
  • logo 2017 2
  • mogyorofagyi
  • fagyi 1
  • vilmoskorte
  • tejszelet
  • zero-3
  • vagyes fagylaltok
  • fagylalt
  • fagyikehely
  • csokifagyi
  • logo 2017 3
  • fagyi 2
  • kave fagyi
  • fagyi
  • fagyispult
  • citrom
  • fagyispult 2
  • zoldalma
  • gyumolcskehely
  • fagyi 3
  • fagylaltok
  • fagyispult 1
  • caribi-alom
  • ice1
  • fagylaltok 2
  • duplacsoki 990 2
  • sarkanygyumolcs fagyi
  • ice2

JILK (5 kg) [vöd.]

PDFNyomtatás
Leírás

 

A JILK emulgeáló paszta

egy általános emulgeátor, mely kíválóan alkalmazható fagylalt és hideg krémek, bevonók, valamint piskóta karika, piskóta rolád, kevert kuglóf és muffin készítéséhez.

 

Alkalmas folytonos és nyitott gépeken történő feldolgozáshoz.
Előnyei:
- kiváló minőség, racionalizált munka,
- gép, idő és energia megtakarítás.
Adagolás:
- piskótához, masszára számítva 1,5% - 2%
- fagylalthoz, krémekhez 0,25% - 0,4%


Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Eltarthatóság:  1 év, a fenti tárolási hőmérséklet betartása esetén
Csomagolás:    5 kg-os polipropilén műanyag vödörben.

Copyright © - Benedek Balázs